Getuigenissen

‘Als jonge mama, die baby s kreeg tijdens een opleiding, had ik veel om te door kauwen.
Wat was het een verademing, om voor de coaching bij Nele terecht te komen. Geen thema is te gek. Alles verloopt in een relaxe sfeer.
De vragen die Nele stelt, de ruimte die ze geeft, het feit dat ze zelf mama is, dus ook niet alle met veel woorden moet gedeeld worden,..
Het is als moeder de beste link en klik de ik kon krijgen.
Het heeft me geholpen en helpt mij, in deze fase.
Het hielp me geen ondoordachte door emotie geleide beslissingen te nemen, maar al die overload er wel is uit te laten.
De diversiteit in werkvormen. Veel of weinig woorden, een tekening, schilderij,…
De overdenkingen tussen de sessies door.
Ik kan nog veel schrijven. Maar wil je vooral aanmoedigen als mama van grote of kleine kinderen. Om even stil te staan bij jezelf. Net dat maakt verschil. Even voelen en lief zijn voor jezelf.
De nieuwe fase vraagt om nieuw evenwicht en Nele is de ideale coach.’
Marianne D.

‘Life coaching. De eerste keer had ik best wat zenuwen, wist totaal niet wat te verwachten. Dat was snel over, Nele stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Wat ik zo verrijkend vond aan een life coach is dat er interactie is. Je gaat echt in dialoog over de doelstellingen die je in je leven wilt bereiken. Door middel van opdrachten krijg je inzicht over hoe deze te bereiken. Ik heb enorm veel gehad aan de sessies met Nele’
Niki B.

‘Ik heb coaching gevolgd bij Nele. Het waren 3 sessies. In die drie sessies heb ik wat mij bezig hield volledig in kaart kunnen brengen en kunnen isoleren van de rest van mijn gedachten. Nele heeft gerichte vragen gesteld waardoor ik mij kon concentreren op één deel ipv het geheel. Het geheel kon ik niet meer overzien dus de focus op de aparte dingen was iets dat voor mij heel goed werkte. Door dingen 1 voor 1 op te schrijven, kon ik het mij beter visualiseren. We schreven ook doelen op, waardoor het makkelijker werd om er effectief naar toe te werken. Ik had terug het gevoel dat ik de dingen die mij zo bezighielden en soms ook verlamden terug aankon omdat ik het beter kon overzien.’
Grace